Yliopistokatu 4 A: kierrätyshuone

Kierrätyshuone on asukkaiden tavaranvaihtoa varten vapaassa käytössä. Tuo kierrätyshuoneelle ehjiä ja puhtaita vaatteita, joita et itse enää käytä mutta muut saattaisivat tarvita. Kierrätyshuoneella vaihtuvat myös pienet huonekalut, astiat, pyyhkeet ja ylipäänsä kaikki asumiseen liittyvä. Älä tuo huoneeseen isoja tavaroita, koska ne tukkivat huoneen kulkuväylät!

Kierrätyshuoneen idea ei ole rikkinäisten tavaroiden loppusijoitus vaan siistissä järjestyksessä oleva tavaroiden väliaikaiskoti. Asukkaat itse vastaavat tilan siisteydestä. Kierrätyshuone ei ole kirpputori: sinne tuodaan tarpeetonta tavaraa, ja sieltä saa ottaa tavaraa ilmaiseksi.

Kierrätyshuoneen hyllyt ja henkarit ovat asukastoimikunnan omaisuutta, ja niitä ei saa viedä! Rikkinäisten tavaroiden ja romujen tuominen kierrätyshuoneelle on kiellettyä. Ne tulee kierrättää asianmukaisesti omatoimisesti. Keväisin ja syksyisin asukastoimikunta järjestää SER-keräyksen ja isojen roskien kierrätyksen.

Ulko-oven ja kierrätyshuoneen oven saa auki ovikoodeilla, jotka löytyy Omapsoas-järjestelmän Ohjeet-välilehdeltä.

PS.

Älä tuo huoneeseen vanhoja putkitelevisioita. Ne eivät kelpaa nykyisin juuri kenellekään ja jäävät lojumaan huoneeseen. Vie putkitelevisiot kaatopaikalle, tai laita myynti-ilmoitus esimerkiksi Linnanmaan alueen Facebook sivulle.

Kerhotilavastaavat: