Vuokrattavat laitteet

Asukastoimikunnalta löytyy höyrypesuri (hankittu vuonna 2013), digitaalikamera ja digitaalinen videokamera, jotka ovat asukkaiden vuokrattavissa.

Vuokrattavien laitteiden hinta on 2 € / vrk tai 10 € / viikko. Ota yhteyttä lainatavaravastaavaan sähköpostitse ja kysele saatavuutta.

Ota mukaan henkilöllisyystodistus, jonka olet valmis jättämään pantiksi siksi aikaa, kun laite on sinulla lainassa. (Emme halua, että katoat höyrypesurimme kanssa jäljettömiin. Et luultavasti pääse niin kauas, jos meillä on sinun passisi.)

TIEDUSTELUT SÄHKÖPOSTITSE!

En vastaa lainkaan tekstiviestikyselyihin. Se maksaa minulle, ja sopivan noutoajan sopiminen on aina prosessi, ja tekstiviestitse työläs sellainen. Ota siis yhteyttä sähköpostitse, jos haluat jotakin lainaan. Vastaan sähköposteihin tavallisesti vuorokauden sisällä.

Teemme asukastoimikuntahommia oman elämämme, opiskelujemme ja työmme ohella. Sen vuoksi emme voi taata olevamme tavoitettavissa 24/7 tai parin tunnin varoitusajalla. Varaudu siis kyselemään lainatavaroita hyvissä ajoin ennen tarvetta.

Lainatavaroista vastaavat
Lähetäthän viestin kaikille vastaaville!

Nimi Shahzeb Siyal
Nimi Viljami Viinikka