Yliopistokatu 46: olohuone

Yliopistokatu 46:n kerhohuone on asukkaiden olohuone, jossa voi käydä pelailemassa ja tutustua toisiin asukkaisiin. Kerhohuone ei ole biletila, ja siellä pätevät  talon järjestyssäännöt. Tilojen käyttäjien tulee kunniottaa toisia asukkaita ja välttää äänekästä toimintaa mikäli se häiritsee lähellä asuvia asukkaita. Huoneesta löytyy pingispöytä, -mailoja ja -palloja sekä televisio, pelikonsoli ja sekalainen kokoelma pelejä ja elokuvia.

Kerhohuoneen yhteytessä on halkovarasto, josta asukkaat voivat noutaa polttopuuta alueen grillipaikoille. Jos varasto on tyhjillään, kannattaa kokeilla toista yleistä halkovarastoa Yliopistokatu 2 C:ssä. Kolmas halkovarasto löytyy Paavo Havaksen tieltä, mutta sinne pääsevät vain alueen asukkaat avaimillaan.

Kerhohuonetta ei voi varata yksityiseen käyttöön. Sen sijaan, jos haluat järjestää kaikille asukkaille avoimen tapahtuman (esimerkiksi kirppiksen tai Ravintolapäivä-tilaisuuden), annamme huoneen mieluusti käyttöön. Varmistathan kuitenkin kerhotilavastaavilta, ettei huonetta ole jo luvattu samalle ajalle jonkun toisen käyttöön.  Jos haluat järjestää yksityisen tapahtuman tai juhlat, vuokraa Yliopistokatu 40:n kerhosaunatilat.

Jos huomaat puutteita huoneen varustelussa tai merkkejä ilkivallasta, ilmoitathan huomioistasi kerhotilavastaaville!
Häiriötapauksissa ota yhteyttä suoraan isännöitsijään Antti Rantasuomela (email: etunimi.sukunimi@psoas.fi tai p. (08) 3173 145) tai poliisiin vakavammissa tapauksissa.

Kerhotilavastaavat:

Nimi Shahzeb Siyal