Vartiorinki

Linnanmaan vartiorinki on Oulun vanhin vartiorinki, jonka päätehtävänä on turvata asukkaiden levolliset yöunet. Ouluhan on tunnettu pyörävarkaiden paratiisina ja autotkin tuntuvat varkaille kelpaavan. Tästä syystä olemme taas hiljaisen kesän jälkeen virittäneet miehistömme uuteen uskoon ja lähteneet sankoin joukoin liikkeelle, jotta sinä saisit turvallisin mielin jättää omaisuutesi yön ajaksi.

Vartiorinki ei kuitenkaan toimi yhden ihmisen voimin ja koska asukkaiden vaihtuvuus on tällä alueella suuri, tarvitsemme mukaan paljon vapaaehtoisia. Toiminta sinällään on hyvin yksinkertaista. Joka ilta/yö yliopistokadun ja rakentajantien ympäristössä kiertelee vartiopari. Koska vapaaehtoisia on mukana paljon, tulee jokaiselle kaksi tai kolme vartiovuoroa vuoden aikana, eli mistään aikaa vievästä hommasta ei todellakaan ole kyse.

Toivommekin, että juuri sinä ilmoittaudut mukaan takaamaan meille kaikille niitä turvallisia yöunia. Ilmoittautuminen on erittäin yksinkertaista; ilmoita yhteystietosi ja parisi yhteystiedot (jollei ole omaa paria, niin me löydämme kyllä sinulle mukavan parin), sekä mahdolliset toivomukset sopivista päivistä. Ilmoittautua voit sähköpostilla osoitteeseen vartiorinki[ät]linnanmaa.fi.

Jokaisen pienellä panoksella saamme valtavan hyödyn!

Vartiorinkivastaavat